Kiitos Eevalle visaisista kysymyksista, churrot tulivat meille jo aikoinaan Puerto De La Cruzissa tutuiksi, ne ovat oljyssa kypsennettyja tankomaisia ("munkkeja") , niita sitten dipataan paksuun kaakaoon ja syodaan yleisesti aamupalalla.
 ah autuutta, juuri muuta ei sitten aamupalalla syodakaan.
 Mina kun tyypillisena neitsytnaisena olen jo horoskooppimerkkini vuoksi terveysintoilija ja viela hyvin kiinnostunut eri maiden ruokakulttuurista , olenkin nyt taysin hurahtanut tahan valimerenmaiden tunnetusti terveelliseen ruokavalioon.
 - Aamupalani siis koostuu paikalliseen tapaan churroista ja paksusta, kermaisesta kaakaosta.
- Lounaalla syomme erilaisia pastaruokia tai tyypillisia Espanjalaisia "friteerattuja kinkkupalleroita" (croquetas de jamon) ja kuten kaikki varmasti tiedammekin oliivioljyhan on maailman ehkapa ekaksi terveellisin juttu, joten sita lorautan vahintaan desin ruokaan kuin ruokaan .
 - valipalani poikkeavat hitusen tyypillisesta "valimeridietista" , siina kohden annan mielihaluilleni armon ja herkuttelen takalaisilla, suussasulavilla jaateloilla.
- Iltapalalla syomme taasen paikalliseen tapaan tapaksia , eli pienia annoksia erilaisia huikopaloja, ja niistakin valitsen taas ne , taatusti terveelliset, jotka olen tuossa ihmeellisessa oliivioljyssa friteerannut.
  Myoskin hemoglobiinini pitaisi olla hyvissa luvuissa , siita olen yrittanyt huolehtia juomalla joka aterialla erinomaista Espanjalaista punaviinia. (aamuaterialla churrojen ja paksun kaakaon kanssa tuo rehellisesti sanoen hiukan tokkiikin, mutta mita ihminen ei tekisi terveytensa eteen.)
Juupajuu, eipa tassa talla kertaa oikein muuta, kuin ihmetyttaa vain tuo miesten ikuinen naisten vahattely ja yleinen torppoys.
 eilen kun lahdimme altaalle ja sovittelin kirraavaa uimapukua paalleni (kirraus jahtui ihoni hikisyydesta) , mietin itsekseni aaneen, "olenkohan hiukan lihonut", eikos tuo aalio mieheksi puutu tuolta sohvan kulmalta yksinpuheluuni ja kiekaise "no, et kylla juuri paria kiloa enempaa oo"...
 No sen nyt vissiin arvaattekin, eilinen oli aika hiljainen paiva meilla...

 Kaikille teille paljon rakkaita terkkuja. katjalle tiedoksi, etta kyyti on vastassa, kun tulette ja Jussille, etta se Suomi-kahvi on nyt sitten taysin  loppu, joten kuola valuen odotellaan...
 inkkikselle mukavaa alkua tyohon ja Jatalle, hyvasta kannattaa pitaa kiinni... Aitee haluaa kuulla vain hyvia uutisia ...:)  Petelle ja Paulalle mukavia lomapaivia ja Eevalle "saiskos lisaa visaisia kysymyksia"?
 Lapset voivat hyvin ja ovat muuttaneet nahkansa tummanruskeasavyisiksi!