Eka viikko on mennyt vahan kuin totutellessa ja sitten ravaytimme,paatimme ,etta tanaan lahdetaankin oikein isoon kaupunkiin ...Torreviejaan...       eika mennakaan millaan linja-autolla, vaan pistetaan kunnolla taalat likoon ja taksi alle.
 Suunnitelmiin kuului nettikahvilassa istuskelua ja blogin paivitysta, yleista oleilua ja kaiken kruunaisi sitten viela ruokailu Torreviejassa , hienossa ravintolassa.
  kuten niin monissa muissakin suunnitelmissamme , tassakin oli pari pienta muttaa matkassa.

 1. oli taksitolppa Orihuela Costassa tai pikemminkin se tosiseikka, ettei meilla ollut haisuakaan sen sijainnista.    ajattelimme , etta kavelemme jonkin matkaa Torreen pain vievaa paatien vierustaa ja yritamme loytaa toisen ylitys/alituspaikan, kuin tuo keskustan ylikulkusilta,( jonka patevyydesta suhteessa kaksostenrattaisiimme kerroin jo aiemmin.)   Vaan ei,,,
   Lampoa piisasi reilut 30* ja me kappailimme eteenpain, kunnes tienvierusta muuttuu piskuiseksi polkupahaseksi. Tien vieressa on myos kerrostalon leikkipiha ja paadymmekin sinne neuvoa pitamaan ja kartaa lukemaan. yhteistuumin paatamme jatkaa matkaa eteenpain.   polku pieneneeentisestaan. Polun vieressa kulkee pirun vilkasliikenteinen tie ja toisella puolella alkavat appelsiiniviljelmat.  Valissa kuljemme me , iloinen Suomalaisperhe kaksostenrattaita tyynesti tyonnellen valtatien pientareella , Espanjalaiskylassa...
    No eikun tayskaannos. muutaman kilsan tallssimisen jalkeen tunnelma katossa ja ah!  keidas lahestyy. Mina parkkeeraan itseni ja muksut paikallisen ravintelin terassipenkkeihin ja sanon Jarille "kipaiseppas hakemassa meille kaljaa ja muksuille limua" J painaa sisaan ravinteliin ja samaa kyytia ulos, "taa on kiinni", kahisee tuo myrkkykaarme.
 ei muuta kuin muksut kiltisti ylos ja tassa vaiheessa sisalta tulee ulos myos paikallisen "tavernan" uljas Jose. Mina , joka en puhu ikina, enka missaan tilanteessa vieraita kielia , kysyn epatoivon varittamalla aanella Englanniksi Joselta, "sorry, mut voitko kertoa missa on lahin taksitolppa", Jose vastaa "en voi, mut voin kylla tilata teille taksin tahan paikan paalle, ja nain se siis tapahtuu.
 Aikaa tahan tapahtumaketjuun oli kulunut yhteensa n. 3 tuntia ja lampoa oli siis vain hitusta paalle 30.