Toinen paiva sadetta ja tylsistyminen vaivaa . Jari on muutaman viimeisen paivan kulkenut selka kaarella (harjoittelee kait papaksi tuloa varten), ja se ei ainakaa ole yleista "ei oo mitaan tekemista" fiilista parantanut.
   Sarkylaakkeita on kulunut isannalla vain hieman leipaa enemman , joten taitaa olla muutakin tuo kosteus silmakulmassa, kuin taivaalta tulevaa harmautta.
  Kaksikuukautta Orihuela costan maisemissa alkaa olla mittarissa ja aika vahvat alkavat olla meidan perheen fiilikset siita, etta nama maisemat on nyt nahty.
 Lomailu on mukavaa pienina annoksina , mutta kylla sekin piruvie rupeaa melko raskaalta duunilta tuntumaan pidemman paalle.
  Taman paivan antoisin "puuha", oli kiertaa ympyraa kampassa ja samalla potkia Eetun eilen kayttamia kalsareita edella , niilla yritimme saada mahdollisimman monta maalia tehdyksi lasten leikkiampariin!
   (Mina 8  Jari  12)  
   Suomalaista "ikikateellista" luonnetta hiukkasen lohduttaa, etta ei tunnu menevan naapurillakaan hyvin. 17.9 tuo intialaisperhe tosiaankin palaili "reissuiltaan" taas maisemiin ja siita asti on perheen vanhin salli istunut tuossa heidan kadunvarrelle pysakoimassaan asuntoautossa ainoana tekemisenaan musiikin kuuntelu.
Perheen aiti vie pojalle aikaajoin tarjottimella ruokaa ja sisaret kayvat valilla tyhjentamassa auton roskista liioista jatteista .
  saattaahan tuo tietysti yrittaa rikkoa maanmiehensa tekemaa ennatysta autossa istumisesta Guinnesin ennatysten kirjaa, mutta sita en kylla ihan heti usko.

  Antamamme "elukat" nimi kyseiselle perheelle on taas kerran osottautunut paikkaansapitavaksi.   eilen illalla seurasimme kuinka sisarusparven n. kymppivuotias neito moppaili pihapationsa kivilattiaa.  paikalle saapui muutamaa vuotta vanhempi veli. Kundi veti tyynesti vehkeensa esiin ja kusi komeassa kaaressa siskonsa juuri pesemalle lattialle .
   Etta tallaista taalla!!!!!
   ALLOTTAVAA!!!!!!!

   Jari vaitti myohemmin kaaren pituudeksi ainakin kolmea metria. Vaitin , etta tuo olisi jo mahdotonta, isanta vaitti pistavansa helposti paremmaksi .
 Loimme loppuviikon tiskivuoroista vetoa .Mina tiskaan, hyva niin .   Ompahan ainakin tekemista taas loppuviikoksi.
...   Huijasi prkl., kait nyt kuka tahansa katolta 4 metria laskee...