Olemme yksimielisesti äänin 2 jaa ääntä aikuisilta ja 2 ei ääntä lapsilta (alaikäisillä ei ole ääni-oikeutta) päättäneet keskeyttää 3.10. lomamme ja palata kotisuomeen ja ryhtyä talvivalkosipulin biodynaamisiksi viljelijöiksi Lappiin.
Päätöstä hieman auttoi se, että oma muutaman viikon jatkunut päänsärky ei johtunutkaan pelkästään täkäläisestä keppanasta, vaan lisäsävärinsä sille antoi verenpaine, joka oli kohonnut kurottelemaan aika hurjia lukemia ( miksei kukaan kertonut, että lomallakin pitäisi popsia pillereitä).Ja kun tuo ukon koukkuselkäkään ei tuosta juurikaan ole ´nuortunut´ ja San Jaimen lääkäri vaati meitä jäämään paikalliseen lasarettiin hiukan pidempään ´tutustumiskäyntiin´ soitti isäntä Air Finlandiin ja vaihtoi lentopäivän aikaisemmaksi (tosin suri katkerasti vaihtoa, kun tajusi, että olisimme saaneet yksityishuoneet ja vielä katkerammaksi muuttui kun näki omahoitajansa... huhhuh..kuulemma). Henkilökohtaisesti en kommentoinut ukon ´huhhuh´ lipsahdusta mitenkään, mutta nyt tiedän, että raakaa lihaa kun painaa mustuneeseen silmään, se tosiaan paranee nopeasti!!!
Katjalle jo kerroimmekinmuuttuneesta suunnitelmasta, ja vastaus oli tietysti alun hämmästelyn jälkeen yllättyneen ilahtunut...:) ...onneksi tuo nyt kuitenkin lupasi meille ´kodistaan´ pariksi ensimmäiseksi viikoksi katon päämme päälle, jotta saamme muutamia käytännön asioita hoidettua ja ´valkosipulin siemenien´ kylmäkäsittelyn hyvälle alulle ennen varsinaista istutusta.
Asioiden nyt ollessa tällä mallilla, aiomme viettää myös blogin suhteen muutaman viikon sairaslomaa, mutta sen verran mukavaa puuhaa tämä kuulumisten vaihto on, että sen pidempään ei hiljaiselo jatku. Kiitos teille kaikille ´myötä-elijöille´ ja tervetuloa taas takaisin seuraamme viimeistään lokakuun puolenvälin jälkeen, ensi alkuun  nyt ainakin Lappiin ja kun kiurut palaavat kotisuomeen, niin saattaahan se olla, että meilläkin taas kaukokaipuu iskee...