Huomasin kategorioituneeni hiukan sinne sun tänne ja ruoanlaitto oli yksi sellainen , jossa ei kuitenkaan ollut ensimmästäkään kirjoitusta joten pian on: Suurena Espanjalaisen(kin) ruoan ystävänä aloitan reseptiosioni tällä hyväksi havaitulla "Polttavat perunakuutiot" reseptillä:

                                        Patatas bravas

Kymmenkunta isohkoa perunaa
  oliiviöljyä  

   Soosiin:
5 valkosipulin kynttä
3-4 tulista chiliä
loraus oliiviöljyä
tölkki soseutettuja tomaatteja (400G)
 hiukkasen sokeria
suolaa maun mukaan, mutta ainakin se" pakollinen" 1tl

 Kuorittuasi potut kuutioi ne noin peukalonpään kokoisiksi kuutioiksi , jonka jälkeen laita perunat paistinpannulle johon lisäät oliiviöljyä niin reilusti, että perunat juuri ja juuri peittyvät.
 Kuumenna hissukseen , älä ruskista. Eivät saisi soseutua , eivätkä hajotakaan.
Laita kypsät potut talouspaperille valumaan.
  Soosi:   Kuullota chilit ja valkosipuli oliviiöljyssä pannulla (älä polta, jollet halua kitkeryyttä)  
  Lisää tomaattisose, suola ja sokeri 
 vielä kun maltat kypsentää jonkun aikaa (n. 15m)  niin johan on hyvää !