maanantai, 12. tammikuu 2009
Espanjalainen keittiö
Patatas bravas
Kymmenkunta isohkoa perunaa
oliiviöljyä
Soosiin:
5 valkosipulin kynttä
3-4 tulista chiliä
loraus oliiviöljyä
tölkki soseutettuja tomaatteja (400G)
hiukkasen sokeria
suolaa maun mukaan, mutta ainakin se" pakollinen" 1tl
Kuorittuasi potut kuutioi ne noin peukalonpään kokoisiksi kuutioiksi , jonka jälkeen laita perunat paistinpannulle johon lisäät oliiviöljyä niin reilusti, että perunat juuri ja juuri peittyvät.
Kuumenna hissukseen , älä ruskista. Eivät saisi soseutua , eivätkä hajotakaan.
Laita kypsät potut talouspaperille valumaan.
Soosi: Kuullota chilit ja valkosipuli oliviiöljyssä pannulla (älä polta, jollet halua kitkeryyttä)
Lisää tomaattisose, suola ja sokeri
vielä kun maltat kypsentää jonkun aikaa (n. 15m) niin johan on hyvää !
Kommentit