Kaaottinen päivä pulkassa . Olkapääni samoin kuin niskani ottivat ja tekivät tenän. Niska liikkuu, kun pään ruksauttaa väkisin liikkeelle ja olkapäässä oleva särky ulottuu sormenpäihin, joten koneen käyttö on aika tuskallista.Onneksi  huushollin hoito sujuu yhdelläkin kädellä:)

 Malla käyttää tilannetta hyväkseen ja riehuu . Harjoitteli tuossa hyppimistäkin ...  Mää hyppii, mää hyppii huuteli ja pomppi ympäriinsä... meidän sängyllä ... Ehdin varoittaa ja kops, pinnasängyn kulma tuli vastaan ...  Nyt on neidillä kunnon ventti kulmakarvojen seassa, onneksi ei osunut sentään ihan silmään...   En tiedä kumpi otti vahingon raskaammin äiti vai tytär...   Mihin sitä joutuisikaan ilman tuota miestä, se se on niin monasti ainut järjen ääni tässä kaaottisessa perheessä.  Meillä kun mukulat loukkaavat ja varsinkin jos niistä vuotaa verta , minä peitän silmäni ja kiljun - voi kamalaa, voi kamalaa ,  lasten itkun kanssa kilpaa...

 Isäntä sitten rauhallisesti tarkistaa tilanteen , kehoittaa minua vaikenemaan ja kurkkaa tarvitaanko , joka tilanteeseen ehdottamaani ambulanssia vaiko ei . Onneksi ei tälläkään kertaa , haava näytti ensin pahemmalta kuin olikaan, mutta pelkällä säikähdyksellä tästäkin taas selvittiin...  Meillä nuo sukupuoliroolit ovat lapsilla hiukan sekaisin. Eetu on rauhallinen ja arka liikkumisessaan ja Malla ei pelkää mitään ja tulee jokapaikasta ja aina pääedellä alas.

  Olkapää huutaa armoa, nyt loppuu runoilu!