Syyskuu alkaa olla lopuillaan . Olin pyhiinvaellusmatkalla ja siitä "toipuessa" onkin aika hurahtanut niin, että en ole ehtinyt/viitsinyt juuri tätä blogiakaan kirjoittelemaan .

  Tulimme juuri Eetun kanssa hammaslääkäristä . Eetun poskihampaat ovat niin "syvät kraaterit" , että hammaslääkäri kertoi viisaimmaksi hieman pinnoittaa niitä, että niihin ei tulisi mahdollisia reikiä niin helposti ja niissä puuhissa olemme käyneet lääkärillä jo pariin otteeseen .

 Olisi luullut tuon meidän aran , äänikammoisen pojan säikähtävän käynneistä valtavasti, mutta ehei , tuo nyt aina yllättää ... Kundi istuu hammaslääkärin tuolissa , kuin olisi syntynyt siihen , eikä päästä ääntäkään , jollei nyt kikatusta huomioida... ;D

  Maalla ei ole tullut käydyksi kertaakaan tässä kuussa , mutta parin viikon päästä olisi tarkoitus mennä ja viettää myöhäisiä " kesänlopetusjuhlia" :D Voimamies tuo muassaan kylpytynnyrin ja saunomme ja nautiskelemme pitkällisistä kylpysessioista  kera hyvän ruoan ja juoman :D

   Oi janiin ,  meillä tapahtui ihme ! Ammatistani huolimatta olen surkea kotikukkien hoitaja! ...Unohdan kukat  aina tyystin ja sitten ne vain kuolevat hoidon puutteen vuoksi pois Nolostunut  Isäni istutti vanhapoika kaktuksen Mallan syntyessä ja antoi sen (vastusteluistani huolimatta) noin vuosi sitten meille tänne Turkuun kotiin . Olen sitä kastellut aina kun olen muistanut ... Toisinaan on kuukausikin kulunut niin, että kaktus ei ole saanut vettä . Kaktuksella on aina tapana kaartua ikkunalaudalla valoon päin ja kerran tullessamme maalta tuo oli kaartunut niin pahasti, että oli kupsahtanut kokonaan nurin ja tuossa rytäkässä oli sen varsikin hieman kärsinyt, mutta tuokaan ei tätä kaktusta lannistanut .

 Ehei ! Oikeastaan aika pian tuon tapahtuman jälkeen alkoi kaktuksen runkoon kasvamaan outoja pallukoita , joita ensin luulin "sen vauvoiksi" , mutta nepäs osottautuivat syöhemmin nupuiksi  .

  Muutamia päiviä sitten ensimmäinen nupuista aukeni ja teki noin vaatimattoman näköiseen pötkylään nähden aivan upean kukan ,( josta olen enemmän kuin otettu :D)

   ... Saattaa tosin olla niinkin, että kiitos osittain kuuluu naapurillemme, joka hoiti kukkia sen ajan kun olimme keväällä Espanjassa , mutta tuota asiaa en halua ajatella sen syvällisemmin ;D

1317297260_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1317297286_img-d41d8cd98f00b204e9800998e