Tiukka kisa, vaikka takkiin tulikin... 

 Maalla käytiin viime viikonvaihteessa isännän ja voimamiehen välillä tiukka pulkkakisa. Voimamies voitti nippanappa. (tosin käytti epäreilua peliä, eli kiilasi...)

 Kiilaamisen jälkeen päätimme, että aikuisten pulkkakisassa on kaikki keinot sallittuja!

  Miesten pulkkakisan jälkeen vuorossa oli kolmiottelu, johon minäkin osallistuin.  Pulkkaratanamme oli metsäautotien jyrkähkö mäki. Tie on talviaikoina vain aniharvoin käytössä, joten sitä uskaltaa käyttää turvallisesti myös mäenlaskuun.

 Kolmiottelu alkoi lupaavasti. Ukot saivat ylhäällä hieman etumatkaa, mutta keskivaiheilla otin heitä hyvin kiinni ja pääsin jopa rinnalle. Nuo pirhanat nyt kuitenkin onnistuivat kiilaamaan minut niin, että lensin päistikkaa popelikköön... Ukkojen matka jatkui mäkeä alas!  ...Eikös sieltä tähän hätään tullut autokin paikalle. Saattoi kuskia hieman ihmetyttää kolme aikuista keskellä tietä mukkelismakkelis pulkkien kanssa  ja lauma ipanoita ojassa seuraamassa suut auki aikuisten hölmöilyä:D

 Lisäkomiikkaa tilanteeseen antoi varmasti oma epätoivoinen yritys päästä sieltä pöpeliköstä takaisin pystyyn....Itseni painoiselle, polvivaivaiselle kömpelykselle tuo ei ollut ihan helppoa!

    Voimamies voitti tämän toisenkin erän ja lisää eriä ei tällä kertaa otettukaan. Meidän perheelle ei näinollen ole vielä napsahtanut kulmakunnan pulkkamestaruutta ja se suoraan sanottuna hieman riepoo...

         Tiedoksi vaan, että voitontahto on täällä kova ja haaste "ojennetaankin" nyt seuraaville viikonloppu vieraille!   Lauantaina( sään salliessa)  nähdään mistä kana pissii!!!!!