Tytot tulivat (nyt jo menivatkin) sitten meita ilahduttamaan ja toivat mukanaan kaivatun tuulahduksen Suomesta. (Suomikahvia 4 pakettia ja Jarille tupakkaa), (sinappia ei tullut:(
 Muuten niista ei sanottavammin haittaa ollutkaan, pari kertaa onnistuimme ne vilaukselta nakemaan ja huomenet toivottamaan , kun reippaina tyttoina kompivat klo 16 tienoilla youniltaan aamupalalle.  (aina ei maistunut sekaan) .     Aurinkoa ottivat kohtuudella, ainoastaan yksi sairaalareissu tehtiin liiaallisen auringonoton seurauksena.
 8.9 sitten ehdimme enemmankin kuulumisia vaihtamaan ekan kerran, kun olivat lupautuneet lapsenvahdeiksi ja viettamaan kotipaivaa, kun menimme J:n kanssa sinne Eroskin portaille karaokea laulamaan.
 Mulla oli tuossa syntymapaivakin ja ihmeekseni kaikki olivat muistaneet sen (asiaa ehka auttoi pieni muutaman edeltavan paivan kestanyt muistuttaminen) .   Taalla on miltei joka talossa vahtikoira ja porteilla kyltteja kertomassa otuksista , nyt on meillakin , ainakin vastaava . Tytoilta sain lahjaksi hienon kyltin , jossa lukee: "Forget the dog beware the kids".
  Saa on jatkunut taalla edelleen aurinkoisena ja sateettomana . Pilvisellakin saalla lukemat pysyvat 26 asteessa.
 P:lle ja P.lle isot kiitokset mokin "talvihuollosta" ja kuvista , niita oli ilo katsella . Perunakommenttia ei ihan ymmarretty, kylla niita siella piti olla pilvin pimein, kun omin pikkukatosin ne sinne "hautasin"...  jaa, mutta ne on varmaan ne myyrat vieneet...:)
  Isalle ja aidille myos paljon terkkuja ja aidille nopeaa toipumista leikkauksesta.
 Laita sina Jatta heidan kuulumisiaan valilla tanne, niin lievittaa sitten iska ja aiska ikavaa:)
 Jatalle viela, etta turhaan sina sita painoasi suret, nakisitpa taalla kun reippaasti toistasataa kiloa painavat leidit yhtaan hapeilematta kulkevat bigineissaan . Elama kannattaa yrittaa elaa niin, etta kun aamulla heraa , ei heti ensimmaiseksi ajattelekaan nurjia puolia, eli kaikkia niita asioita mitka harmittavat, vaan kaantaakin kaiken ruman paalaelleen ja yrittaa sielta alta etsia niita kauniita ja arvokkaita asioita, joiden vuoksi elama onkin aika ihanaa. Olen viimeaikoina itse huomannut , etta niita loytyykin paljon, kun vain haluaa itse nahda ne!
 Terkkuja myos Keuruun suunnalle meilta kaikilta, seka T:lle ja P.lle Lietoon, oli kiva saada sahkopostia sinulta ja harmittaa se "kepakkojuttu", kun olisi ollut niin mukava saada teidat tanne lammittelemaan, (ei noista tytoista ollut marjapussia pelaamaan:)
 Raijalle viela terkkuja , etta kiitokset tyttaren lainasta . Oli oikeasti ilona meille tama nuori nainen ja kovasti haneen tykastyttiin koko perheen voimin.   Taisi taalla Orihuelassa olla 17 paiva tippa linssissa , kun tyttojen kone suuntasi Lontoosen, mutta sita ei niille tunnusteta  ...
  Tytoista viela sen verran , etta eraan heidan surullisenkuuluisan (nyt jo naurattaa, silloin ei) Irkkubaari visiittinsa jalkeen ristimme heidat uudelleen , ennaa ei puhettakaan anonyymi K.sta ja T:sta , vaan nyt meilla olikin taalla Dolly ja Lapsy. Uskoisin tyttojen itse myoskin tietavan kumpi on kumpi. Ikavakseni pienen painostuksen seurauksena menin lupaamaan, ettei asiasta sen enempaa, mutta teille muille varoituksen sana :   Alkaa milloinkaan menko kannisen Irlantilaisen kantabaariin retostelemaan Skotlannin kauneutta ja ihmeellisyytta!!!!!!!

   Mummolle viela terveiset, - kirjeesi tuli perille . 10,9 eetu haki sen laatikolta dollyn ja Lapsyn kanssa, Luin sen hanelle ja meille muillekin tietysti iltatarinana Muumien sijasta. Nuoriherra meni lukutuokion jalkeen nukkumaan kirje "unikaverina" ja aamulla kun herasi , tuli kirje kainalossa aamupalalle, joten tykatty oli, kiitos siita:)
 Kuullosti aika viileilta nuo kelit siella keskisuomessa. Meillakin on jo hieman viilennyt, yolampotilat tippuvat 24* : seen .    Ruskeita olemme kaikki. Jaria ei juuri paikallisesta erota , (virttyneet hiukset hieman pilaavat vaikutelmaa tosin). Hyvana kakkosena tulee yllattaen Eetu. Eetun hiukset ovat nyt niin valkoiset, etta tuntuu kuin niissa ei olisi enaa hitustakaan "varipigmenttia"  , kun tuota pronssinruskeaa, valkopaista saheltajaa katsoo ei uskois entiseksi "kalpeanaama Eetuksi"  .
 Mallalle on kasvanut tosiaan n. sentin-kahden pituinen tukka, ihan vaalea nayttaa tuokin olevan. Neidista on tullut oikea pieni diiva. Iltasella, kun puemme vaatteet paalle ja lahdemme kavelylle Malla keikistelee ympariinsa ja huutelee itselleen Wau.
 Eetu on jaanyt kai myrtsin ilmeensa vuoksi kakkoseksi paikallisten ihailuissa, Mallalle satelee suukkoja ja ihastelevia huudahduksia, hyva nain, Mina kun olen jo siina iassa jossa ei enaa muut , kuin naapurin puolisokea Paul (sekin kaameassa kannissa) peraan viheltele, niin saa sitten aitikin kuitenkin paistatella edes lasten siivella:)
 Lapsia ei lampo hairitse, painvastoin, tykkaavat uida ja leikkia pihalla ilman turhien vaatteiden painolastia:)
 Meilla on taalla kotona ilmastointi, joten sisatilat ovat aika lailla ihanan viileat, joten paivaunia ei lampotilat haittaa.
 Merville terveisia ja pikaista toipumista.
 Myoskin Jyrille ja hanen perheelleen terveisia, Heitakin olisi mukava nahda viela joskus ihan "livenakin".
 Kiva kuulla , etta Marketat voivat hyvin, meilla kasvaa tuossa pihalla sellainen iso puumainen kiinanruusu, olen odotellut, etta tekisi kukkia , nyt on  taynna nuppuja, mutta jostain syysta tiputtaa nuput aina ennen kukkien avautumista. Meinaan kokeilla antaa sille hiukan "ruusulannoitetta" ja vetta enemman kuin saa tuosta automaattikastelusta, toivottavasti auttaisi, siina on niin paljon nuppuja, etta olisi varmaankin upea taydessa kukassaan.
 Hmm,  taytyykin seurata mihin nuo miehet lorottelevat, kun vessa on ihmeen vahan paivalla kaytossa...
 - Ai niin, Malla ei kiroilekaan, sana vit... tarkoittaakin hanen kielellaan tippu. Ratkesimme taas asken kun neiti joi vetta lasista ja kaatoi tietysti myos paalleen. Diiva paineli Jarin eteen seisomaan , osoitteli markaa paitaansa ja toisteli v...
 Tiedetaan, ei saisi nauraa, mutta kun ei muutakaan voi...
 Eipa muuta talla kertaa, kirjoittelemme taas useammin, kun saimme Dollyn ja Lapsyn haadettya , seka niiden sulhaskandidaatit nurkista pyorimasta   ,,,   niin ja siivottua.....:)