Huh hellettä :D Kaksi viimeistä päivää olemme nauttineet lämmöstä oikein urakalla , vieläkin näyttää ulkosalla olevan miltei 24 astetta , vaikka auringon laskusta onkin jo kulunut jonkin aikaa .

 Päivät kuluvat aivan liian nopeasti , enää viikko ja muutama päivä ja pitäisi taasen sunnistaa takaisin rutinoituneeseen arkeen , ei kyllä totisesti voisi vähempää kiinnostaa !!!

 Tämä alue , loma , ajankohta , ihan kaikki osui kyllä niin nappiin ettei paremmasta väliä . Kirjoittelen kuvien kera parempaa kuvausta kaikesta nähdystä ja koetusta koti suomessa , kun tämä maksullinen liittymä tekee kirjoittelusta "hitusen kallista " ... :D

 Hellepäivät ovat kuluneet tiukasti altaalla , joka näkynee olevan vain meidän perheen yksityiskäytössä (liekö jossakin kieltolappu , että altaan vesi on saastunutta tai muuta mukavaa, mutta yhtenäkään päivänä ei meidän lisäksi ole muita uimareita näkynyt :)

 Iltasella olemme edelleen harrastaneet kävelyretkiä merenrannalle . Eilen oli meri tosi "kaukana" ja pääsimme kiviä pitkin "pompottelemaan" pitkän matkaa normisti veden peitossa olevaa aluetta . Bongasimme huiman määrän kotiloita ja katkoja vedestä ja kun vielä onnistuimme löytämään taskurapuja ei lasten riemulla ollut enää rajaa ...Ok , taisin minä siellä pomppia ja riemuita eniten ... , Mutta ne olivat oikeasti hienoja !

 Pääskyset ovat tehneet pesänsä rantakallion  puihin ja aloittavat , reppanat kiukkuiset "karkotuslentonsa" heti jos hiukankin  lähestyy niitä , joten kalliot kuuluvat nyt kiellettyihin alueisiin , mutta ei haittaa , tuosta merestä on muodostunut ihna ykkönen :D

 Eilen kävimme luonnontieteiden museossa ja löysimme samointein torreviejan keskusta -alueelta uusia seutuja , joihin emme olleet vielä aiemmin ehtineet kurkistaa , mutta edelleen , voiton vie tämä La Matan seutu !!!!

 4.6 loppuu tämä ihanuus ja alkaa arki , joten palaillaan sen jälkeen "päiväkirjan "  purkumerkeissä :D Mukavaa loppuviikkoa teille, rakkaille ! Mie ootan perjantaita ja markkinoita , jotka avautuivat vihoin ja viimein tällekkin puupäälle ihan täysillä viime perjantaina :D ...Siellä sitä on köyhäkin rikas ;D