maanantai, 12. tammikuu 2009
valkosipulibroiskua
broilerin suikalelihaa hiukkasta vajaa kilo
1 kokonainen valkosipuli
pari sipulia
muutama desi (2-3)valkoviiniä, (tiätysti Espanjalaista ).
oliiviöljyä
Kaada kattilan pohjalle n. sentti oliiviöljyä ja kuumenna .
Lisää kuoritut valkosipulin kynnet + tavis sipulit, mutta älä vain polta niitä, koska maku kitkeröityy!
Säädä hellan lämpö n. "koloselle" ja kuullota läpinäkyviksi.
(maista valkoviiniä:) Kokki saa nauttia:)
Lisää broiskunpalat ja ruskistetaan pikkuhiljaa sekoitellen
- lisää valkkari ja annetaan hautua (miedolla lämmöllä ) ainakin puolisen tuntia, mutta vähintään niin, että broisku on kypsää!
Tästä ei broisku parane, jos vain valkosipulista pitää!!!!!!!!
Kommentit