Pollo al ajillo( muunnos) , eli ihan älyttömän hyvää valkosipulibroiskua:



       broilerin suikalelihaa hiukkasta vajaa kilo
   1 kokonainen valkosipuli
   pari sipulia
       muutama desi (2-3)valkoviiniä, (tiätysti Espanjalaista ).
           oliiviöljyä

        
 Kaada kattilan pohjalle n. sentti oliiviöljyä ja kuumenna .
  Lisää kuoritut valkosipulin kynnet + tavis sipulit, mutta älä vain polta niitä, koska maku kitkeröityy!
  Säädä hellan lämpö n. "koloselle" ja kuullota läpinäkyviksi.
   (maista valkoviiniä:)  Kokki saa nauttia:)
Lisää broiskunpalat ja ruskistetaan pikkuhiljaa sekoitellen 
  - lisää valkkari ja annetaan hautua (miedolla lämmöllä )  ainakin puolisen tuntia, mutta vähintään niin, että broisku on kypsää!
    Tästä ei broisku parane, jos vain valkosipulista pitää!!!!!!!!